dnes je 27.7.2024

Input:

Předloha vzorového formuláře HACCP pro výdejny mateřských škol

4.2.2021, , Zdroj: Verlag Dashöfer

11.80 Předloha vzorového formuláře HACCP pro výdejny mateřských škol

Mgr. Lenka Polášková

Předloha je vzor určený k dalšímu rozpracování, dle individuálních potřeb a specifik školní výdejny.

IDENTIFIKACE PROVOZOVNY

Provozovatel výdejny mateřské školy                                                          
Adresa                                                          
Oblast – sepcifikace činnosti                                                          
Vymezení činnosti                                                          
Počet porcí celkem                                                          
Specifikace
*Uveďte informace k přípravě/výdeji dopoledních přesnídávek, výdej oběda, přípravě/výdeji odpoledních svačin  
                                                       
Počet provozních pracovníků výdejny                                                          

PŘEHLED PŘIPRAVOVANÝCH A VYDANÝCH POKRMŮ

Skupina pokrmů a jejich specifikace*Uveďte informace o přípravě/výdeji nápojů, moučníků, teplé kuchyně, studenté kuchyně + režimová specifika                                                          
Určení výrobků*Uveďte komu je pokrm/nápoj určen                                                          
Používané rizikové potraviny:syrové maso, mražené maso, syrové ryby, mražené ryby, jiné mražené suroviny, polotovary, mléko a mléčné výrobky, vejce, brambory, čerstvé ovoce a zelenina, hotové pokrmy zmrazené, nebo chlazené, tepelně opracované maso a masné výrobky (uzeniny)*Vyberte varianty                                                          
Používané technologické postupy: vaření, smažení, dušení, blanšírování, zapékání atd.*Vyberte varianty                                                          
Používaná technologická zařízení: plynový sporák (vaření, dušení), elektrická trouba (pečení) atd.                                                          
Informace k dodavatelům potravin                                                          
Jiný způsob použití, pokud je jiný, než přímá konzumace na místě                                                          
Informace ke skladovacím podmínkám                                                          
Informace k expedici – výdeji                                                          
Doplňující informace                                                          

PŘEHLED MOŽNÝCH KRITICKÝCH KONTROLNÍCH BODŮ

Výrobní operace   Sledovaný znak   Kritické meze   Postup sledování   Frekvence sledování   Nápravná opatření   Postup/záznam  
Nahrávám...
Nahrávám...