11.80 Předloha vzorového formuláře HACCP pro výdejny mateřských škol
Mgr. Lenka Polášková
Předloha je vzor určený k dalšímu rozpracování, dle individuálních potřeb a specifik školní výdejny.
IDENTIFIKACE PROVOZOVNY
Provozovatel výdejny mateřské školy
|
|
Adresa
|
|
Oblast – sepcifikace činnosti
|
|
Vymezení činnosti
|
|
Počet porcí celkem
|
|
Specifikace *Uveďte informace k přípravě/výdeji dopoledních přesnídávek, výdej oběda, přípravě/výdeji odpoledních svačin
|
|
Počet provozních pracovníků výdejny
|
|
PŘEHLED PŘIPRAVOVANÝCH A VYDANÝCH POKRMŮ
Skupina pokrmů a jejich specifikace*Uveďte informace o přípravě/výdeji nápojů, moučníků, teplé kuchyně, studenté kuchyně + režimová specifika
|
|
Určení výrobků*Uveďte komu je pokrm/nápoj určen
|
|
Používané rizikové potraviny:syrové maso, mražené maso, syrové ryby, mražené ryby, jiné mražené suroviny, polotovary, mléko a mléčné výrobky, vejce, brambory, čerstvé ovoce a zelenina, hotové pokrmy zmrazené, nebo chlazené, tepelně opracované maso a masné výrobky (uzeniny)*Vyberte varianty
|
|
Používané technologické postupy: vaření, smažení, dušení, blanšírování, zapékání atd.*Vyberte varianty
|
|
Používaná technologická zařízení: plynový sporák (vaření, dušení), elektrická trouba (pečení) atd.
|
|
Informace k dodavatelům potravin
|
|
Jiný způsob použití, pokud je jiný, než přímá konzumace na místě
|
|
Informace ke skladovacím podmínkám
|
|
Informace k expedici – výdeji
|
|
Doplňující informace
|
|
PŘEHLED MOŽNÝCH KRITICKÝCH KONTROLNÍCH BODŮ
Výrobní operace | Sledovaný znak | Kritické meze | Postup sledování | Frekvence sledování | Nápravná opatření | Postup/záznam |